Infiintata in anul 2007, Compania SC CMA Electric SRL dispune de un personal bine pregatit, la curent cu cele mai noi tehnicilogo si materiale in proiectare si executie de instalatii electrice, ce poseda atat cunostinte teoretice cat si experienta practica, experienta pe care dorim sa o folosim pentru a realiza lucrari profesionale pentru clientii nostri.

Unul dintre principalele noastre scopuri este asigurarea calitatii, la preturi cat mai accessible, utilizand echipamente de inalta performanta, omologate si verificate, astfel incat fiecare client sa fie multumit de lucrarea pe care ne-o incredinteaza.

Personalul nostru va raspunde cu promptitudine oricaror solicitari, asumandu-si resposabilitatea maxima, respectand toate normativele in vigoare.  

          Desi suntem localizati in Medias, raspundem bucurosi solicitarilor venite de peste tot in tara.

Misiunea noastra este:

 "Inca de la infiintare,ne-am ghidat dupa aceleasi valori: dinamismul, rigoarea, inovatia, competenta, initiativa si echilibrul. Avem in minte aceeasi misiune : oferirea de servicii de cea mai înalta calitate clientilor nostri, corectitudinea în relatiile cu partenerii de afaceri, grija fata de angajati si familiile lor.

         Investim continuu in angajatii nostri: prin beneficiile pe care le acordam, beneficii care reflecta aptitudinile, calificarile, experienta detinute, dar si eforturile depuse pentru atingerea obiectivelor companiei; prin asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos; prin contributia la dezvoltarea profesionala a fiecarui angajat.”

 Mergem pe deviza:

           “Calitate , Promptitudine , Seriozitate cu CMA Electric”


privacy@companyname.com