Noutati


Update la galeria foto. [Citeste..]


Un nou website ! (News) [Citeste..]

Autorizari & Certificari
Agentia nationala de reglementare in domeniul energiei
     Certificat de calitate        ISO 9001

 

     CMA Electric SRL vine in sprijinul dumneavoastra , si va oferim posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune.

     Lucrarile de instalatii electrice sunt proiectate si executate cu atestare ANRE (Autoritatea Nationala in domeniul Energiei Electrice).

"Inca de la infiintare,ne-am ghidat dupa aceleasi valori: dinamismul, rigoarea, inovatia, competenta, initiativa si echilibrul. Avem in minte aceeasi misiune : oferirea de servicii de cea mai înalta calitate clientilor nostri, corectitudinea în relatiile cu partenerii de afaceri, grija fata de angajati si familiile lor.

Investim continuu in angajatii nostri: prin beneficiile pe care le acordam, beneficii care reflecta aptitudinile, calificarile, experienta detinute, dar si eforturile depuse pentru atingerea obiectivelor companiei; prin asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos; prin contributia la dezvoltarea profesionala a fiecarui angajat.”

 
Servicii Oferite
  Joasa Tensiune
  -  Bransamente Electrice
  - Instalatii Electrice Interioare
  Medie Tensiune
   - Retele Electrice
  -  Posturi de Transformare
  Iluminat Public
  -  Servicii Iluminat Public

Promo